Voor de geboorte

’Bobby’, ons 1e kind, word verwacht rond 7 februari. We hebben voor deze nickname gekozen omdat die onzijdig is, die komt zowel bij jongens als bij meisjes voor. In de zwangerschap heeft mijn vrouw niet veel last gehad van bijzaken, maar op vr.avond 12 dec. veranderde dat.

Ik trof haar bij mijn thuiskomst in de badkamer, waarbij ze zich duidelijk niet lekker voelde. De nachtdokter is langsgeweest, maar die hield het op slecht gevallen eten, ze was die avond met een vriendin uit gaan eten. Op ma.ochtend 15 dec. heeft ze op mijn verzoek haar werk afgezegd en is voor extra controle naar Het Radboud in Nijmegen gereden.

Men onderzocht haar en de prognose was helder ‘zware zwangerschapsvergiftiging’. Mijn vrouw werd per direct opgenomen en mocht pertinent niet meer zonder kind naar huis. De bevalling zou echter pas ruim 7 weken later plaatsvinden, maar nog binnen 1 week zou de baby gehaald moeten worden, anders kon men niet meer instaan voor de gezondheid van mijn vrouw. En dan heb je simpelweg geen enkele keus. Op vr. 19 dec. werd mijn vrouw ingeleid, maar pas in de langste winternacht (van 21 op 22 dec.) werd ons 1e kind geboren.

Uncles
Siblings
[ Voor de geboorte ] [ Vanaf de geboorte ]
Images
1
2
Bloknr : 1
     
     
     
     
     
Bloknr : 2